Demi Masa

Pengunjung

What/ Where is my location,,,

Cari Callsign

Search: by:

Semak Senarai Hitam PTPTN

Masukkan No Kad Pengenalan anda di bawah:

No. Kad Pengenalan: contoh: 700127015814

Data kemaskini sehingga 21 Julai 2009

Siapa yang Mengikuti Blog Ini

Statistik Pelawat Mengikut 'browsers'

Dari mana gerangan pelawat laman ini...

Berita Harian : BeritaUtama

Berita Harian : Mutakhir

Berita Harian : Wilayah

 

9W2MLW ON AIRE!!!


Hubungi saya : 

MOHAMAD ZAHLAN BIN ABU HASSAN 
Fine Network Enterprise
0175554035


COD : Melaka

Kos Pos 

Poslaju
RM6 Semenanjung Malaysia
RM9 Sabah Sarawak Labuan

SEMUA URUSNIAGA TELUS
---::: CAKAP TAK TIPU PUNYA:::---

Salam Semua...

P.O.S. .P.E.R.C.U.M.A. .S.E.L.U.R.U.H. .M.A.L.A.Y.S.I.A.

Foot Detox JUN GONG White Original Patch (100pcs/pack) 
Kuantiti (keping) | Harga
100 keping -----------| RM50----- RM0.50 sekeping
500 keping -----------|RM225----- RM0.45 sekeping
1000 keping ----------|RM420----- RM0.42 sekeping

P.O.S. .P.E.R.C.U.M.A. .S.E.L.U.R.U.H. .M.A.L.A.Y.S.I.A.

Foot Detox JUN GONG Gold Original Patch (100pcs/pack)
100 keping -----------| RM55----- RM0.55 sekeping
500 keping -----------|RM250----- RM0.50 sekeping
1000 keping ----------|RM470----- RM0.47 sekeping

P.O.S. .P.E.R.C.U.M.A. .S.E.L.U.R.U.H. .M.A.L.A.Y.S.I.A.

S.E.M.U.A. .U.R.U.S.A.N. .A.D.A.L.A.H. .T.E.L.U.S.
S.E.M.U.A. .U.R.U.S.A.N. .A.D.A.L.A.H. .T.E.L.U.S.
S.E.M.U.A. .U.R.U.S.A.N. .A.D.A.L.A.H. .T.E.L.U.S.

Kaedah membuat pesanan : 

ini info bank saya..

MAYBANK
Fine Network Enterprise (MA0147597-H)
5540 6210 6297

CIMB
04160007610520
MOHAMAD ZAHLAN BIN ABU HASSAN

selepas pembayaran boleh terus sms saya di 017-5554035 untuk detail payment amount dan alamat pengeposannya ya,... TQ

Kunjungi page saya untuk lebih info dan LEBIH BANYAK LAGI jenis foot detox

http://www.facebook.com/pages/Foot-Detox-Pelekat-Kaki-Nyah-Toksin-Beli-banyak-lagi-untung/112917728718336

Untitled  

9W2MLW ON AIRE!!!

Salam Semua...

P.O.S. .P.E.R.C.U.M.A. .S.E.L.U.R.U.H. .M.A.L.A.Y.S.I.A.

Foot Detox JUN GONG White Original Patch (100pcs/pack) 
Kuantiti (keping) | Harga
100 keping -----------| RM50----- RM0.50 sekeping
500 keping -----------|RM225----- RM0.45 sekeping
1000 keping ----------|RM420----- RM0.42 sekeping

P.O.S. .P.E.R.C.U.M.A. .S.E.L.U.R.U.H. .M.A.L.A.Y.S.I.A.

Foot Detox JUN GONG Gold Original Patch (100pcs/pack)
100 keping -----------| RM55----- RM0.55 sekeping
500 keping -----------|RM250----- RM0.50 sekeping
1000 keping ----------|RM470----- RM0.47 sekeping

P.O.S. .P.E.R.C.U.M.A. .S.E.L.U.R.U.H. .M.A.L.A.Y.S.I.A.

S.E.M.U.A. .U.R.U.S.A.N. .A.D.A.L.A.H. .T.E.L.U.S.
S.E.M.U.A. .U.R.U.S.A.N. .A.D.A.L.A.H. .T.E.L.U.S.
S.E.M.U.A. .U.R.U.S.A.N. .A.D.A.L.A.H. .T.E.L.U.S.

Kaedah membuat pesanan : 

ini info bank saya..

MAYBANK
Fine Network Enterprise (MA0147597-H)
5540 6210 6297

CIMB
04160007610520
MOHAMAD ZAHLAN BIN ABU HASSAN

selepas pembayaran boleh terus sms saya di 017-5554035 untuk detail payment amount dan alamat pengeposannya ya,... TQ

Kunjungi page saya untuk lebih info dan LEBIH BANYAK LAGI jenis foot detox

http://www.facebook.com/pages/Foot-Detox-Pelekat-Kaki-Nyah-Toksin-Beli-banyak-lagi-untung/112917728718336




Sama-sama kita bincangkan bagaimana menyelesaikan assignment yang diberikan...

Siapa ada bahan... boleh kongsi..









Assignment dah keluar ni ....

Jom kita sama2 bagi idea.... bila kumpul2 mesti dapat yang terbaik...
komen menjana idea...

Rasanya study past year question pun lebih kurang sama je yang naik... tapi tak tahu lah sem ni macam mana....

Soalan-soalan semester 5 2010 yang ada pada saya

HBMT2203
HBPE2203
HBHE2203

Contact laa....
9w2mlw@gmail.com atau 0175554035


9w2mlw de 73'

Selamat kembali buat semua rakan yang melayari web ini....
Selamat kembali ke semester baru ...

harapnya kita boleh berkongsi subjek...

HBMT 2203
HBHE 2203
HBPE 2203

Ada informasi lain ...boleh dikongsi bersama.... saya akan 'update' nota-nota ...

Selamat belajar....

9w2mlw 73'

BULAN SABIT MERAH MALAYSIA CAWANGAN NEGERI JOHOR

Dengan segala hormatnya mempersilakan

Y.M. / Y.B./ Tuan / Puan…………………………………………………………………………………..

Ke Majlis Perasmian Penubuhan

PASUKAN RADIO AMATUR BENCANA DAN KOMUNIKASI KECEMASAN

BULAN SABIT MERAH MALAYSIA CAWANGAN NEGERI JOHOR

Yang akan di rasmikan oleh

Y.B. TUAN HJ. MD. JAIS BIN HAJI SARDAY

PENGERUSI BULAN SABIT MERAH MALAYSIA CAWANGAN NEGERI JOHOR

PADA

3hb Januari 2010 Jam: 9.00 Pagi

Bertempat Di

IBU PEJABAT BULAN SABIT MERAH MALAYSIA CAWANGAN NEGERI JOHOR

NO. 3 Jalan Bacang Tampoi ( Sebelah Balai Polis Tampoi ). Johor Bahru.

Tel: 07-2371544 FAX: 07-2384892

BAHAYA PANADOL  

9W2MLW ON AIRE!!!

BAHAYA PANADOL

JANGAN AMBIL & PANADOL ACTIFAST / SOLUBLE LAGI (TERUTAMA MEREKA YANG ADA GASTRIK)

UNTUK PENGETAHUAN,
ikuti sebuah kenyataan benar dari seorang yang mengalaminya…

“Suami saya bekerja sebagai Jurutera IT di sebuah hospital, di mana pihak hospital sedang menyiapkan pengkalan data untuk pesakitnya. Dia mengenali rapat doktor tersebut. Doktor memberitahu suami saya, apabila mengalami sakit kepala, mereka sendiri tidak sanggup mengambil Panadol atau Paracetamol. . Sebaliknya, mereka akan mencari ubatan herba Cina atau mencari altenatif lain. Ini kerana Panadol adalah bertoksik kepada tubuh kita. Ia merosakkan organ hati. Menurut doktor tersebut, Panadol akan tinggal di dalam tubuh selama sekurang-kurangnya 5 tahun. Menurutnya lagi, pernah berlaku seorang pramugari menelan terlalu banyak Panadol semasa kedatangan haid kerana tugasnya perlu berdiri sepanjang masa penerbangan. Dia kini baru berumur 30-an tetapi sudah perlu menjalani rawatan buah pinggang (dialisis) setiap bulan.

Alternative Treatment ( Tips )

Seperti kata doktor tersebut, sakit kepala disebabkan ketidak-seimbangan elektron/ion di dalam sel otak. Sebagai rawatan alternatif, beliau mencadangkan membeli sebotol atau 2 botol minuman isotonik, campurkan dengan air minuman pada kadar 1:1 atau 1:2. Mudahnya, secawan isotonik dengan 2 cawan air minuman. Saya dan suami pernah mencuba kaedah ini dan mendapati ia berkesan. Kaedah lain ialah merendam kaki ke dalam besin yang mengandungi air suam. Ia akan memberi tekanan darah menurun dari kepala anda. Panadol adalah sejenis “painkiller”, semakin banyak anda mengambilnya, semakin lama semakin kurang kesannya kepada anda. Bererti anda perlukan dos yang lebih lagi apabila ia kurang berkesan.

Kita semua akan jatuh sakit apabila usia kita semakin meningkat. Untuk wanita, mereka akan melalui pengalaman melahirkan zuriat. Bayangkan mereka akan diberi dos yang kuat apabila terpaksa melalui proses beranak melalui pembedahan. Jika anda terlalu banyak mengambil Panadol atau Paracetamol sepanjang hidup anda, seperti mereka yang ada migrain, ia akan memberi kesan sifar terhadap kesakitan yang anda alami dan anda memerlukan ubat yang lebih kuat lagi untuk mengurangkan rasa sakit. Adakah anda sanggup diberi dadah yang kuat seperti morfin? Hargailah kehidupan anda. Fikir sebelum mudah memasukkan ubat yang “biasa” ini ke dalam mulut anda.

(sumber ... email)

Me??? Who???

I'm a simple man with big laugh....!!!!!

Ministry Of Education

Rakan Bualan...


ShoutMix chat widget

Soalan Subjek OUM SMP

  • HBPE 1203
  • HBHE 1203
  • HBMT 1203
  • HBMT 1103
  • HBHE 1103
  • HBPE 1103

Nota-Nota Subjek OUM SMP

  • HBHE 1203
  • HBPE 1203
  • HBMT 1203
  • HBPE 1103
  • HBHE 1103
  • HBMT 1103

Forum - HBHE2203SMP

Forum - HBMT2203SMP

Forum - HBPE2203SMP

Pautan Berkaitan Pendidikan

Puspanita UNICEF Khidmat Nasihat DBP OSS Siskutip Ekl F1 in Schools Eduwebtv Biro Aduan JPM Emis Online Pemudah Liga Bola Sepak
Bebas HIV Keselamatan Jalan Raya Kempen Membaca

Kedai Aksesori Handphone, PDA serta spare parts

Foot Detox ---- Pelekat Kaki Nyah Toksin. Beli banyak lagi untung...!!!

Foot Detox Patch / Pelekat Kaki Buang Toksin --- Dah la murah, beli banyak lagi murah..!!!!!

Pinjaman Peribadi